Dijonisi “thumbon” Valerin: Je shumë sensual
Roberti ka ndarë me Dijonisin dhe Gledisin se ka “mision” të stresojë një nga fermerët. Djemtë po bisedonin në...
Vera është duke përfunduar - të themi të vërtetën ka përfunduar - por akulloret janë akoma të preferuara. Në Torino dhe Palermo në muajin shtator, zhvillohen dy festivale për të festuar akulloren. Prodhuesit italianë të ëmbëlsirës më të parezistueshme, na sugjeruan disa shije super sexy për vjeshtë.
Akullore Tiramisu
Bëhet bashkë freskia e akullores me kremin më dinjitoz të traditës italiane. Kjo përzierje është një shije klasike: e ftohtë, e butë, e ëmbël.
Akullorja e nxehtë
Për të perftuar këtë shije të pazakontë përzihet sorbeto me verë, lëng frutash, karafil, mollë dhe kanellë. Të kujton pijen e Krishtlindjeve, por është e ftohtë dhe kremoze siç është akullorja.
Kos dele dhe manaferra
Kjo shije e vjeshtës realizohet në Itali me qumështin e deleve të San Rossores dhe manaferrave. Shije tradicionale me pak frut vjeshte.
Cila do ju pëlqente?
Roberti ka ndarë me Dijonisin dhe Gledisin se ka “mision” të stresojë një nga fermerët. Djemtë po bisedonin në...
Nga: Kostandin Feshti Pierpaolo ( Piccioli ) largohet e Alessandro ( Michele ) vjen. Kjo është marrëveshja e re e shtëpisë së m...
Muaji i bekuar dhe i shenjtë i Ramazanit për besimtarët muslimanë ka shumë vlera. Ashtu sikurse njerëzit e thjeshtë që...