Këpucët me takë, 15 modelet më IN për sezonin e pranverës
Me ardhjen e pranverës, nisim zyrtarisht edhe sezonin e dasmave dhe eventeve. Ndaj do të jemi në provë të vazhdueshme për të...
Përbërësit
150 g cous cous
200 g kërpudha
1 thelp hudhër
Disa degë majdanoz
½ gotë verë e bardhë
Kripë
Piper
20 g gjalpë
30 ml vaj ulliri
Përgatitja:
Ziejmë cous cousin sipas udhëzimit në paketim me kripë, e vendosim në tas dhe shtojmë pak vaj ulliri, e shkriftojmë me pirun dhe e lëmë mënjanë. Presim imët hudhrën, majdanozin dhe kërpudhat në feta.
Në tigan shtojmë gjalpin dhe vajin, kaurdisimin hudhrën dhe kërpudhat disa minuta sa të ulin volumin, rregullojmë shijen me kripë dhe piper, pastaj i shuajmë me verë të bardhë. Shtojmë majdanozin dhe i shërbejmë mbi cous cous.
Me ardhjen e pranverës, nisim zyrtarisht edhe sezonin e dasmave dhe eventeve. Ndaj do të jemi në provë të vazhdueshme për të...
Britney Spears ka postuar në Instagram një sërë fotosh mjaft provokuese nga pushimet e saj të fundit. Në njërën nga f...
Ledjona Xheladinaj, në intervistën e parë pas eliminimit nga “Big Brother VIP 3”, komentoi deklaratat e ish-bashkëshortit t&eu...