Krepa me arra

+

Sepse janë të shijshëm, janë të thjeshtë dhe mund të përgatiten shpejt, me fare pak përbërës…të gjitha këto janë arsyet pse krepat pëlqehen aq shumë sa herë japim receta të shkruara apo videoreceta...Sot e kemi përgatitur në një variant të ëmbël...