“Ferma VIP”, Valeri tregon fillimet në modeling: Kam bërë foto të guximshme, lija nam!
Mbremjen e sotme, Valeri ka treguar me një pjesë të fermerëve fillimin e tij në fushën e modelingut. Valeri shprehet se g...
Përbërësit: 2 petë sfoliatë, 1 thelp hudhër, 1 qepë e kuqe, 1 spec i kuq, 1 fileto pule, kripë, piper, salcë tabasco, 200 g fasule të ziera, 200 g djathë gouda, fara susami.
Përgatitja: Në tigan me pak vaj ulliri kaurdisim hudhrën me qepën disa minuta, shtojmë specin dhe filetat e pulës. Rregullojmë shijen me kripë, piper dhe salcë tabasko. Vendosim një petë sfoliatë në tavë dhe pasi mbushja të jetë ftohur e hedhim mbi petë, shtojmë fasulet e ziera dhe djathin , vendosim petën tjetër sipër dhe i japim formë sipas dëshirës, mund ti shtoni fara susami. E pjekim në furrë të para ngrohur me 180 gradë për 40 minuta derisa të marri ngjyrë.
Mbremjen e sotme, Valeri ka treguar me një pjesë të fermerëve fillimin e tij në fushën e modelingut. Valeri shprehet se g...
Punonjësit e administratës publike do të përfitojnë rritje të pagës, duke filluar nga 1 Korriku 2024. E ndërsa paga me...
Vin Diesel po i kërkon një gjyqtari të Los Anxhelosit që të hedhë poshtë padinë e ngacmimit se*sual të ngritur ku...