Si të visheni për Pashkë, disa kombinime që duhet t'i provoni menjëherë
Kushedi se çfarë surprizash do të na rezervojë moti për festën e Pashkëve, por një gjë është e sigurt...
Për të përgatitur këto bruketa mund të përdorni bukë të llojit që preferoni. Ne kemi zgjedhur bukën e zezë; të thekur,ose jo, sipas dëshirës.
Receta Conad nga Linda Fishta, Fotografia Armand Habazaj
Për gjalpin me Gorgonzola
● 150 g gjalpë i butë ● 100 g djathë Gorgonzola ● piper
Përgatitja:
Përziejmë me lugë druri gjalpin dhe djathin, të ndarë më parë në thërrime. E kalojmë më pas në një sitë me vrima të vogla për një përzierje sa më kremoze. I japim formën e një sallami, e mbështjellim me qese kuzhine dhe e ruajmë në frigorifer deri në momentin që do të përdoret ose te ngrirja nëse do përdoret pas shumë ditësh.
Kushedi se çfarë surprizash do të na rezervojë moti për festën e Pashkëve, por një gjë është e sigurt...
Albano dhe Baby G, teksa qëndrojnë në oborrin e “Ferma VIP”, kanë treguar historite e tyre të dashurisë ndër vi...
Ish-Missi dhe modelja shqiptare, Sara Gjordeni, e cila u bë e famshme për pjesmarrjen e saj në Big Brother, është revoltuar me koment...