"Nando ka filluar të më mbajë sekrete", Çiljeta tregon për të birin në "Ferma Vip"
Çiljeta ka dhënë më shumë detaje nga jeta e saj personale, ku dhe ka folur për fëmijët e saj. Këngëtarja ...
Siç mund të kuptohet edhe nga emri i pjatës, kjo antipastë është shoqëruese shumë e mirë e verës. Nëse e zgjidhni të bardhë apo të kuqe, kjo është në shijet tuaja por, aromat e përbërësve të pjatës, do të rrinin mirë me të dyja.
Nga Linda Fishta, Fotografia Armand Habazaj
Përbërësit:
~ 3 dardha
~ 100gr proshutë krudo në feta të holla
~ 100gr djathë Gorgonzola
~ mjaltë
~ pak lëng limoni
Përgatitja
Në fillim, në një tigan pa vaj vendosim fetat e proshutës dhe I skuqim për një minutë, sa të bëhen krokante. Lajmë dardhat dhe pa i qëruar, i presim në feta të rrumbullakëta të holla, i lyejmë me pak lëng limoni. Mbi secilën prej tyre vendosim një copë proshutë, 2-3 kubikë djathi. I spërkatim me pak mjaltë dhe i shërbejmë menjëherë.
Çiljeta ka dhënë më shumë detaje nga jeta e saj personale, ku dhe ka folur për fëmijët e saj. Këngëtarja ...
Modelja e njohur Hailey Bieber mund të ketë lëkurën më të bukur dhe më me shkëlqim që kemi parë ndonjëh...
Mjeku Ilir Alimehmeti, i ftuar në emisionin “Good Morning Albanians” në Euroneës Albania, u shpreh se në vendin tonë 9 pe...