Letra

Jori i uron Shën Valentinin Visit me një Citylight në stacionin e unazës

+

hiostoridashurur
Jori i uroi Shën Valentinin të fejuarit të saj Vinit nëpërmjet një “citylight”-i në një nga stacionet e Unazës. Lexoni dashurinë e tyre që kanë zgjedhur ta ndajnë me Living  
“Unë dhe Vini jemi fejuar prej një viti tashmë, por kemi tre vjet të dashuruar. Që herën e parë që u pamë, kuptuam se kishim gjetur “të duhurin/ën”. Lidhja jonë i ka rezistuar distancës afatgjatë e sprovave të ndryshme, ndaj në rastin tonë çelësi për një marrëdhënie të shëndetshme ka qenë “besimi”.Vini gjithmonë tenton të më befasojë për përvjetorë, ndonjëherë dhe pa pasur një rast të veçantë, por gati gjithmonë ia kam prishur surprizën, duke e zbuluar më parë. Në fillim të lidhjes të dy përpiqeshim ta zhvlerësonim Shën Valentinin, duke pretendu- ar se për ne çdo ditë ishte Shën Valentin dhe në fund të çdo 14 shkurti përfundonim thellë-thellë të zhgënjyer e të lënduar që nuk ishim befasuar nga njëri–tjetri, qoftë dhe me ndonjë vogëlimë romanticizmi. 14 shkurtin e fundit i lashë Vinit një takim të çu- ditshëm në stacionin e autobusit të lagjes së tij dhe aty e prisja me një buzëqeshje të madhe të stampuar në fytyrë, pranë “city light”-it ku shfaqeshin fytyrat tona dhe një dedikim dashurie”.

jori 4