Letra

Pse u kthye në lajmin më të lexuar letra që i shkroi e vogla të atit

+

ssevajzz
Fëmijët janë të vetmit që mund të të bëjnë të ndihesh mirë, të qeshësh e të gëzohesh, befasisht! Të thonë atë që nuk pret. Në rastin tonë, vajza e ka shkruar, nuk e ka thënë, atë që i ka ardhur në mend për t’i shprehur të atit. Grece është 5 vjec dhe meqenëse është ndjerë pak pa qejf, ka vendosur që të qetësojë të atin.
“I dashur babi.
Dhoma ime mund të vijë erë jashtëqitje në mëngjes. E di këtë sepse kam diarre (nëse nuk e kupton, jashtëqitje të butë). Mos u shqetëso. Kam një peshqir në rast nevoje. Të dua, Gracie”.

baa 1500984893 1585618