Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime shqip

Cotto e mangiato

+

1263x716 1

Cdo të premte ora 20:00 në Living HD

Alessandro Gianpietro është gati të përgatisë me ju receta të reja, të thjeshta dhe  të shijshme . Një mënyrë efikase për të ngrënë shëndetshëm dhe pa shpenzuar shumë.