Arti qe dhuron

Prodhime shqip

Dekor festiv

+

xhnai

Cdo të premte ora 20:15

 

Xhani Shqerra do te na udhezoje me ide mbi dekorimin e ambientit dhe tavolines.
Festat i presim plot me shkelqim dhe bukuri.