Prodhime shqip

DY ZONJA NË KUZHINË

+

Çdo të diel në orën 20:30

Dy zonja të cilat kanë përgatitur me qindra pjata të kripura dhe të ëmbla tashmë mblidhen bashkë për të na ftuar në kuzhinën e tyre mes mijëra shijeve dhe aromave që do krijojnë me duart dhe dashurinë e tyre.