Të udhëtosh me stil

Prodhime shqip

Gatuajme per femijet

+

gatuajmemamin

Çdo të diel, Ora 18:00

 

Kuzhina kthehet në këndin më të preferuara dhe të shëndetshëm për fëmijët. Çdo gjë bëhet akoma më e bukur dhe argëtuese kur këtij këndi i bashkohen edhe ata.