Hotelet e ëndrrave

Prodhime shqip

Gatuajmë për fëmijët

+

gatime

Çdo të mërkurë, Ora 10:00  

Kuzhina kthehet në këndin më të preferuara dhe të shëndetshëm për fëmijët. Çdo gjë bëhet akoma më e bukur dhe argëtuese kur këtij këndi i bashkohen edhe ata.