Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime shqip

Jetë e re

+

livhjet
Çdo të enjte, Ora 14:00, në Living HD
Nje doku-reality qe ndjek prapaskenat dhe emocionet e individeve qe i nenshtrohen operacioneve plastike.