Arreduesit e Yjeve

Prodhime shqip

Linda per festa

+

linda

Cdo të premte ora 20:30

 

Znj. Linda na pret ne kuzhinen e saj me shije te embla dhe te kripura.
Ajo do te pergatise receta te ndryshme per tavolinen e festave te fundvitit.