Hotelet e ëndrrave

Prodhime shqip

My Living sezoni 2

+

btr

Pas një sezoni mjaft të suksesshëm Bruna dhe Xhani rikthehen sërisht në një sezon të dytë. Brenda një dite do t'ju kërkojnë dhe do të flasin për ju. Do të  zbulojnë stilin tuaj, do të mbledhin ide dhe do t'i sjellin ato në ekran. Do të zbulojmë veten tonë në këtë udhëtim në lifestyle-in shqiptar. My Living çdo të shtunë në kanalin 102 Living HD ora 19:45