Prodhime shqip

Në gjurmët e peshkut

+

Çdo të diel ora 20:00 në kanalin Living

Nis sezoni i ri, plot emocion, i gjithi në gjurmët e peshkut. Aktori i mirënjohur Vasjan Lami rikthehet në ekranin e Living dhe ujërat shqiptare në kërkim të adrenalinës së thellësive dhe këtë herë ai nuk është vetëm.