Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime shqip

Qeni Im

+

qw

Çdo të premte, Ora 13:00 në Living HD
Një emision me mikun më të mirë të njeriut. Këshilla, sugjerime, dhe takime me miq të Living që kujdesen me përkushtim për qenin.