Hotelet e ëndrrave

Prodhime shqip

Receta per bebe

+

recetas
Cdo te premte ora 13:30 ne Living HD!
Receta për bebe vjen në Living për të gjitha zonjat dhe në veçanti për nënat e reja. Fillimi i ushqimit për bebe është një proces i rëndësishëm dhe delikat. Ky emision sjell receta gatimi dhe këshilla të ndryshme. Në çdo puntatë do të njiheni me nga dy receta