Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime shqip

Sara's Makeup

+

sararewr

Sara është një beauty vloger që sjell trendet më të fundit të makeup -it. Së bashku me personazhe të tjerë, ajo na përcjell këshillat praktike dhe sugjerimet ideale për një makeup perfekt.

Ky emision mundësohet nga L'occitane.