Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime shqip

Sfida imobiliare

+

sffidad

Sfida imobiliare çdo të martë ora 20:00 në Living HD
Nëse kërkoni të blini një shtëpi të re por nuk vendosni dot cilën ofertë të zgjidhni, nëse pyesni se si blihet një apartament më lehtë, më shpejt dhe në mënyrë të sigurtë, takoni Zhakun dhe Luanin.
Ata ju presin sot ne oren 20:00 ne Living HD!