Prodhime shqip

Shija e veres

+

vere

Te dielen ora 17:30

"Shija e Veres" eshte emision me i ri ne Living.

Gjate vizitave ne kantinat e veres ne Shqiperi do te shohim se si prodhohet vera, degustimi dhe sekretet e nje vere te mire.