Nga të shkatërruara në të jashtëzakonshme

Prodhime shqip

Shije Deti

+

Çdo të diel, në orën 11:30 në kanalin Living

Sezoni 3

Nga Restorant “Marina” rikthehet Shije Deti. Emisioni veror i cili  na sjell pjata te mrekullueshme e plot shije  kesaj here vjen me nje nga shefat me ne ze te momentit ne Shqiperi. Shef Eri do te krijoje pjatat me te shijshme te nxjerra nga thellesia e detit dhe talenti njerezor.