Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime shqip

Shopping Night

+

shoppinf
Cdo te marte e te enjte-17:30

Nje enderr qe behet realitet. Te kalosh nje nate te tere brenda qendres me te madhe tregtare ne zemer te Tiranes, ETC. Ne kerkim te veshjeve dhe aksesoreve per te qene "me e mira" per nje rast te caktuar mondan.  Nje gare me pengesa stili. Vetem njera do te jete mbreteresha.