Hotelet e ëndrrave

Prodhime shqip

Surpriza SD

+

surprizasddf

Supriza SD, çdo të enjte ora 20:00 LIVING HD.

Pas momentit te pare kur mesojme per ta. Mirekuptimi dhe mbeshtetja per te arritur nje jete te barabarte. Nje mardhenie si gjithe te tjerat me deshira dhe pasione per te jetuar. Nje surprize per ta eshte nje emocion edhe per ne.