Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime shqip

Tirana Street Style

+

programr

Çdo të premte ora 18:00 në Living HD

Një emision që sjell trendet më të fundit në rrugët e Tiranës, shopping dhe sugjerime mode për të patur një look "Street Style"