Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime të huaja

Bosi i Tortave

+

buddy 291589759

Çdo të mërkurë ora 10:00 në kanalin Living HD

Torta të mrekullueshme, për klientë herë - herë të çuditshëm. Kërkesa ekstravagante dhe misione gati të pamundura, por për Bosin më të ëmbël në botë asgjë nuk është e pamundur në sezonin e ri të Bosit të Tortave.