Nga të shkatërruara në të jashtëzakonshme

Prodhime të huaja

Emisioni i verës

+

veraoktrg

Çdo të hënë dhe të martë ora 22:00 në Living HD
Mirë se vini në Emisionin e verës, një reportazh dedikuar gjithckaje që lidhet me verës, ushqimin e mirë dhe udhëtimet