Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime të huaja

Ëndrra në furrë

+

art

Çdo te premte ora 20:30 në Living HD

Ky reality kuzhine ndjek fillesat e Jamie Oliver, një nga shefat më të famshëm britanik dhe në arenën botërore momentalisht, duke shpalosur episod pas episodi midis të përditshmes së zakonshme, jetës së pandalshme dhe ëndrrave të një të riu, recetat e mrekullueshme të atij që njihet sot si Shef Jamie Oliver.