Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime të huaja

Italia e mrekullueshme

+

ITALIA

Çdo të shtunë, ora 21:00 në Living HD

Një udhëtim nga ajri në zbulim të Italisë. Qytetet dhe vendet me të bukura të gadishullit apenin siç nuk i keni shijuar asnjëherë më parë.