Hotelet e ëndrrave

Prodhime të huaja

Jeta e nje Foodbloggere

+

foog

Çdo të martë ora 20:30
Një foodblogere e famshme si Chiara Maci do të zgjidhte dy vende. Norvegjinë për peizazhet e bukura dhe Japoninë për ushqimin. Ndiqni pasionet e saj dhe dashurohuni edhe ju me ushqimin përmes ekranit të Tring.