Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime të huaja

Më duhet të ndreq banjën

+

tehuahds

Bëhuni gati për shembjen e tualetit tuaj.Arkitekti dhe kontraktori profesionist Met Mýnster u vjen në ndihmë personave që duan të rimodelojnë tualetin e tyre.

Çdo të enjte ora 19:00