Hotelet e ëndrrave

Prodhime të huaja

Në tavolinën e shefit

+

tavxhef

Çdo të hënë ora 20:00

"Ne Tavolinen e shefit" eshte nje emision qe fokusohet ne jeten dhe kuzhinen e 6 Shefave me te medhej ne bote. Ne cdo episod, fokusohemi ne jeten, talentin dhe pasionin e nje Shefi duke e pare ate nga nje copez parajse e kuzhines se tij.