Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime të huaja

Një kujdes më shumë për ushqimin

+

6 main nutrients in food

Cdo të premte, ora 17:00 në Living HD

Ushqimi qe hame…Cfare dini vertet per te? Për të zbuluar përgjigjet, do të udhëtojmë nëpër botë, duke trokitur në dyer fabrikash ushqimore dhe duke bërë pyetje që atyre nuk u janë bërë kurrë.