Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime të huaja

Odisea e Luleve

+

odiseaeluleveeee
Çdo të premte ora 18:00 në Living HD
Aroma te mrekullueshme, ngjyrat unike simbolika dhe historia e tyre e manhitshme na tregojne se perse lulet zene nje vend te rendesishem ne kulturen dhe zemrat tona.