Hotelet e ëndrrave

Prodhime të huaja

Parisi

+

fgdf

Parisi, çdo të hënë ora 18:00 vetëm në Living HD

Qyteti i  ëndrrave: Eksploroni bukurinë historike dhe shpirtin bohemian të një prej qyteteve më romantike dhe misterioze në botë.