Hotelet e ëndrrave

Prodhime të huaja

Projektet e Xheni Garth

+

 projektketert

Aktorja Xheni Garth tregon se talenti i saj shkon përtej atij të kinematografisë dhe televizionit. Ajo ka blerë një shtëpi dhe na tregon të gjithë hapat e rinovimit të saj duke shpalosur një talent të ri, atë të dizenjueses. Mos e humbisni çdo të dielë ora 16:00 në Living HD!