Hotelet e ëndrrave

Prodhime të huaja

Recetat e Aishes

+

aisheter

Aisha Kërri është bashkëshorte, nënë dhe mbi të githa një amvisë mjaft e zonja. Asaj i pëlqen shumë të flasë për ushqimin ndaj na fton në shtëpinë e saj për të na treguar disa receta të thjeshta të përgatitura me shumë dashuri.
Mos e humbisni çdo të shtunë ora 19:00 në Living HD!