Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime të huaja

Rregullat e arredimit

+

rregullatearredimittt

Cdo të hënë ora 12:00 në Living HD

Rregullat e Arredimit, është një cikël programesh arredimi që eksploron perceptimet dhe faktet e dizajnit. Duke nxjerrë në dukje faktin, që stili personal ndryshon nga rregullat e dizajnit.