Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime të huaja

Shtëpitë ekologjike

+

hoho

Çdo të shtunë ora 11:05 vetëm në Living HD

Njihuni nga afër me disa prej shtëpitë më të jashtazakonshme të ndërtuara ndonjëherë.  Arkitektët që i kanë projektuar dhe pronarët e shtëpive flasin për aspiratat, inspirimin dhe magjinë që fshihet në këto ndërtesa ëndrrash.