Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime të huaja

Të ndërtosh shtëpinë e ëndrrave

+

shtepo

Të ndërtosh shtëpinë e ëndrrave, çdo të premte ora 16:30 në Living HD

Keni ëndërruar ndonjëherë të jetoni në një shtëpi të ndërtuar enkas për ju, apo të rinovoni shtëpinë ku jetoni aktualisht? Ky emision ndjek hap pas hapi punen, projektet me novatore dhe moderne te disa per te realizuar per klientet ate qe quhet "Shtepia e endrrave".