Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime të huaja

Te udhëtosh me stil

+

udhetoiw

Cdo të enjte ora 18:00 në Living HD

Arti i te jetuarit, tradita te pazakonta, peizazhe mbresëlënëse, shëtitje dhe pamje magjepsëse ne emisionin me te ri në Living.