Sfidë Ëmbëlsirash

Prodhime të huaja

Udhëtime me tren

+

tren

Të shtunën ora 17:00 vetëm në Living HD, kanali 102

Po nisemi drejt një aventure hekurudhore, e cila do të na çojë në zemër të Evropës. Me ane te “Udhërrëfyesi hekurudhor kontinental” do te eksplorojme qytetet, artin, kuluren,misteret dhe traditat e tyre ekzotike.