Këshilla bukurie

E bukur edhe në ditët e nxehta

+

goshdenisa


Po kërkoni një rimel rezistent ndaj ujit, që gjithashtu I jep volum dhe I bën të duken më të gjatë qërpikët tuaj? Volume serum mascara nga Gosh është zgjidhja e duhur. Rimel pa vajra, shumë i përshtatshëm për rritjen e qerpikëve. Ai i bën qerpikët të duken më të gjatë, më të plotë dhe më të trashë me vetëm disa përdorime. Është lehtësisht i përdorshëm dhe e bën çdo vështrim të duket i mrekullueshëm gjatë gjithë ditës.