Këshilla bukurie

Mposhtni verën dhe dhurojini lëkurës tuaj pak ngjyrë dhe një shkëlqim të përsosur

+

gggg

E kush nuk do të dëshironte një lëkurë më të errët dhe plot shkëlqim? Epo zgjidhja e duhur është në duart tuaja: GOSH Giant Sun Powder. Ai i jep pikërisht shkëlqimin që ju preferoni. Është jashtëzakonisht i lehtë për tu aplikuar dhe i jep lëkurës një ngjyrë të natyrshme, të artë dhe një shkëlqim fantastik dhe të bukur. Ajo mund të përdoret në mollëza, ballë, mjekër, dekolte ose supe, për t’i dhënë lëkurës një shkëlqim të ngrohtë. Nuk ka konservues dhe as parfum.