Kujdesi për trupin

Thonjtë në stilin detar, tendenca më e pëlqyer e verës/ Fotogaleri

+

thonjteemarinarit

Ndonëse ende nuk jemi në stinën e verës, temperaturat e larta po na thonë që ajo është afër. Vajzat po mendojnë që tani për rrobat e reja të plazhit, për fustanet e lehta, për çantat e kashtës dhe sigurisht modelet e reja të thonjve.
Stili detar nuk është një tendencë e këtij viti, pasi është dizajni më i përhapur në këtë stinë të vitit. Ngjyrat më të përdorura janë padyshim bluja e bardha dhe e kuqja, por mund të luani gjithashtu dhe me ngjyrën e artë. Aksesorët shtesë janë gjithashtu shumë të pëlqyeshëm, por nëse doni një model të thjeshtë mund të mjaftoheni me vijat. Fotogaleria e mëposhtme përmbledh modelet më të bukura

f9f8fcecb084aebdc0a27761b9fba3f2