Guidë për shëndetin

Çfarë ndodh me organizmin nëse nuk pini asgjë tjetër veç ujit, për 9 ditë

+

ujijiperorganiz
E kemi thënë disa herë që pijet e sheqerosura e me ngjyrues artificial nuk asnjë të mirë për shëndetin. Sikur të zëvendësonim çdo pije që konsumojmë gjatë ditës, alkoolike ose jo, me ujë, përfitimet do të jenë të shumta. Lexojini me radhë…

1. Humbisni peshë më lehtë.
2. Përshpejtoni punën e metabolizmit duke rritur kështu edhe nivelin e energjisë së trupit
3. Truri është më produktiv
4. Keni më pak uri
5. Trupi I largon toksinat më lehtë
6. Uji ul rrezikun e shumë sëmundjeve
7. Zemra punon më mirë
8. Lëkura është më e pastër dhe më elastike
9. Dhe, e fundit por jo më pak e rëndësishmja, kurseni para!

Living