Çfarë të vizitosh?

Lista e vendeve më të rrezikshme për turistët

+

istock 511983430 0

Pronotimi i pushimeve disa muaj më herët mund t'ju kursejë jo pak para, por shpresojmë që këtë listë ta lexoni përpara se të vendosni ku do të shkoni këtë verë. Trazirat dhe sulmet terroriste që kanë prekur Evropën e jo vetëm kanë shkundur nga themelet paqen në botë. Kjo listë është përpiluar nga të dhënat e turistëve amerikanë.
Nga viti 2009 deri në vitin 2016, 598 turistë amerikanë janë vrarë në Meksikë, ndërkohë në Pakistan në këtë hark kohor kanë ndodhur vetëm 8 vdekje.Tajlanda dhe Filipinet janë gjithashtu 2 vende të rrezikshme me një shkallë të lartë të vrasjeve të turistëve.
Vende të tjera të përfshira në këtë listë që mund t'ju interesojnë dhe më shumë janë Ukraina, Turqia.
Burimi: The Independent