Aktualitet

Çfarë po ndodh me tërmetet?! Vazhdojnë lëkundjet në Gjirin e Lalsit

+

gjirmlams
Lekundjet e tokës me epiqendër në Gjirin e Lalsit vazhdojnë ende, ndërkohë që vendi ynë është prekur javët e fundit nga disa tërmete të njëpasnjësshme kryesisht të pozicionuara në Shqipërinë Qendrore.
Mbrëmjen e djeshme, një tjetër tërmet është ndjerë në Gjirin e Lalsit një zonë e populluar veçanërisht në këtë sezon turistik. Fatmirësisht tërmeti nuk ka qenë i fortë dhe ka regjistruar një magnitudë 2.2 .

termet 768x580