Aktualitet

Këto janë vendet ku sapo ka filluar bora në Shqipëri

+

boraorat
Janë, thuajse çdo vit, disa ditë të prillit, të njohura ndryshe si plakat e prillit, kur temperaturat ulen dhe nuk mungojnë rreshjet e shumta. Po ndodh njësoj edhe këtë vit kur që prej ditës së Pashkëve, vranësirat nuk kanë munguar. Dita e sotme do të vijojë të jetë me shira dhe e ftohtë por kjo gjendje vlen vetëm për zonat e ulëta dhe ato bregdetare. Sa i përket zonave veriore situate është më e rënduar. Sot në mëngjes ka filluar bora e prillit. Rrugët e Thethit janë zbardhur sërish edhe pse sapo kishte shkrirë bora e muajve të dimrit. E njëjta gjë ka ndodhur edhe në zona të tjera të thella të veriut. Temperaturat do të jenë mes 7 dhe 15 gradëve.